Angyal Menza
Angyal Menza

Bemutatkozás

A kezdetek

 

Az Angyalok Konyhája és ezzel az Angyalmenza története 2001-ben indult, amikor mentális- és táplálkozástudományi alapokra épülve megszületett Magyarország egyetlen komplex étkezésterápiás cége.

Büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt két évtized során rengeteg esetben segítettünk teljes életmódváltásban, különféle célok elérésében és számtalan sikeres gyógyulásban. 

Szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva szerettünk volna továbbra is segíteni azoknak, egy sikeres kúrát követően is egészséges és teljesértékű ételeket akartak fogyasztani, ezért létrehoztuk az Angyalmenza szolgáltatásunkat.

Az évek folyamán olyanok is felfedeztek minket, akik hallottak rólunk és szakszerű minőségi ebéddel szeretnének odafigyelni az egészségükre, optimális testsúlyukra. 

 

Néhány szó az ételekről

 

Étlapunk minden héten más, egészséges és válogatott alapanyagokból, könnyen emészthető, magas beltartalmú ételeket tartalmaz, normál és hús nélküli változatban. 

Alapanyagaink teljes értékűek és természetesek. Szárazáruink nagyrésze bio termék és hazai termelők magyar fajtáit részesítjük előnyben. Az alapanyagok többi részénél beszerzőink törekednek a jó minőségű kis- és őstermelői beszerzésekre. 

Tojás és állati eredetű tej nélkül főzünk. Süteményeinket nádcukorral és mézzel, tönköly- és zabpehelyliszttel készítjük. 

Hisszük, és alkalmazzuk, hogy az élelmiszerek eredeti, minél kevésbé manipulált formában való fogyasztása és szakszerű minőségű elkészítése az egészséges kiegyensúlyozott élet egyik legfontosabb eleme.

Változatos, ízletes, egészséges ételek szakszerűen!

Angyal Menza